AVG - Almen voksenpædagogisk grundkursus online

Har du en faglig baggrund, men mangler en teoretisk overbygning, så er her en mulighed.

Undervisningen foregår som fjernundervisning og afsluttes med et bevis, der giver dig adgang til at søge job i aftenskolerne/folkeoplysningen, samt er adgangsgivende til deltagelse i førstehjælpsinstruktøruddannelse og ved tilmelding til kørelærernes forprøve.

 

  •          Underviser- og kursistroller og forventninger
  •          Indlæringsstrategier og undervisning
  •          Motivation og erfaringsinddragelse
  •          Perception, kommunikation og benyttelse af alle sanser
  •          Lektionsplanlægning med målsætning og evalueringsteknikker
  •          Undervisningsmetoder
  •          Hjælpemidler, teknik og undervisningsprincipper
  •          Evaluering og info om Folkeoplysningslovens baggrund og muligheder.
  •          Ansættelsesvilkår og løn
  •          Skriftlig og praktisk afsluttende opgave efter faglig indsigt og interesse

 

Kurset er på 120 timer og forventes at kunne gennemføres med en opgave om ugen i 9-10 uger,  evt. suppleret med praktik. Kurset afsluttes med en praktisk prøve.

Prisen er 6.500 kr. og kurset er åbent for alle med lyst og behov for at blive voksenunderviser.

Undervisningen foregår via computer/mails/zoom, og har løbende tilgang.

Kurset gennemføres af:

Lone Rytsel, der er uddannet instruktør i Voksenpædagogisk Grundkursus på Danmarks lærerhøjskole og har mere end 40 års undervisningserfaring for voksne. Lone er derudover uddannet indenfor sundhedspædagogik, kommunikation, NLP og coaching. Hun har i over 40 år drevet egen aftenskole og har blandt undervist i dansk for ordblinde, dansk for fremmedsprogede, psykologi, personlig udvikling og forfatterkurser, samt skrevet flere undervisningsbøger. Hun har uddannet mange voksne undervisere i folkeoplysningen især i aftenskolerne, og har i de seneste år, næsten udelukkende tilbudt undervisningen som online fjernundervisning med 120 timers undervisning og løbende start.

Tine, der er uddannet instruktør i Almen Voksen Pædagogik, NLP, coaching og har en sundhedsfaglig baggrund. Har mere end 25 års undervisningserfaring for voksne og har blandt andet undervist i dansk, stresshåndtering, personlig udvikling, jobsøgning, kost, motion og sundhed samt pilates, mindfulness og yoga. Hun har tidligere afholdt AVG forløb i aftenskoleregi men afholder nu primært AVG som onlineforløb. 

Blandt de nuværende kursister er der mange, der gennemfører kurset for at kunne starte på en uddannelse som førstehjælpsinstruktører eller som kørelærer. Derudover har vi deltagere, der kommer fra foreningslivet samt det private erhvervsliv, også fra udlandet.

Yderligere oplysninger og tilmelding på tlf. 40426294 (bedst ml. kl. 8-10), eller via mail til info@sandvig-folkeoplysning.dk

 

TILMELDING KLIK HER - Husk navn, adresse, postnr./by samt fødselsdato og skriv hvilket kursus / foredrag du ønsker at tilmelde dig til. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt  betalingsoplysning.

 


 

Udtalelser fra tidligere kursiser:

*** "Tak for de rosende ord i forbindelse med opgaven/ opgaverne, samt. en meget lærerig fjernundervisning".

*** "jeg har fået en langt større forståelse for hvordan man bliver en dygtig underviser, Særligt har jeg meget fokus på perception, og hvordan jeg ikke nødvendigvis skal pludre løs i flere timer, men formulere mig kort og præcist og dermed også uden unødvendige informationer"

*** "Jeg synes virkeligt jeg har lært en masse i dit kursus som jeg ikke lærte ved blot at læse bogen igennem første gang. Du har lavet nogle smaddergode opgaver som jeg har skulle tænke mig rigtigt godt over, og de har også fået mig til at se undervisningsgerningen som noget rigtigt sjovt og tilfredsstillende, hvor jeg før måske bare tænkte at ikke rigtigt betød så meget hvordan man serverede det (Jeg er jo vant til foredrag)".

***"Det har kort sagt været et fedt kursus, så mange tak igen for det :-)" (Bryan Schønecker)

*** "Fordelen ved fjernundervisning og ved det jeg laver lige nu, er at jeg kan komme i kontakt med dig hurtigt, selvom vi sidder flere km væk fra hinanden. Det er det bedste altid at være i kontakt uanset hvilken dag på måneden det er, er I altid hurtig til svare. Når det så er sagt så føler jeg at jeg lærer mere i fjernundervisning end jeg måske havde gjort fysisk på en skole og det er faktisk en meget positiv overraskelse". 

*** "Jeg vil meget gerne fortælle hvad jeg synes om forløbet. Det har været en ære at tage AVG forløbet hos jer, jeg har lært en hel masse fra både jer og fra bogen. Der hersker ingen tvivl om at fjernundervisning faktisk kan give gode og bedre resultater i forhold til det fysiske. Jeg skrev også tidligere at det er helt vildt hvor meget jeg har fået ud af undervisning igennem jer, det takker jeg jer for. I er klart det jeg meget gerne vil anbefale til andre - der gerne vil have et AVG forløb. Jeg roser jer ikke fordi jeg har fået besked på det, jeg roser jer fordi jeg inderligt mener det jeg skriver. Det er mig der takker for denne omgang, keep it, I er fantastiske❤️" (Salman, 2020)

*** "Ryddig oplegg med god mulighet for å styre tempoet selv. Men krever disiplin av kursisten for gjenomføring da det er mye stoff som skal gjenomgås, men bra kvalitet på stoffet".(Reidar Solaas, 2022)

*** "Du få her effektiv og professional undervisning med faglig og dygtigt lærere. Jeg har lært masser gode ting og har gennemført til planen. Jeg fik mange gode oplevelser. Det er venlige og søde lærere. Derfor anbefaler jeg jer at gå i gang" (Tahir, 2022)

*** "Gennemførte i løbet af 2022 kursus i voksenunderviser hos DOF Sandvig. Det har været et godt forløb og feedback og kontakt med underviser, som foregår via mail, har været rigtig god. Jeg underviser ofte mine kunder i brug af deres smartphone og der mange der glade for det. Med dette kursus har jeg har lært af formidle mig bedre til mine kunder. Samt vi samtidig er ved at forbedre kursus i brug af div. nye funktioner som vi har mange ønsker om. Rigtig godt kursus som kan tages i sin egen tid og det rart når man arbejder fuld tid og har en del andre ting som tager ens tid".  (Kim,  2022)

*** ”Jeg er enormt glad for at være kursist hos jer. Jeg må ærligt indrømme, at jeg til at starte med var lidt skeptisk ved tanken om et online forløb. Dels fordi jeg ikke har prøvet et online selvstudium før og fordi jeg var bekymret for, om jeg kunne lære på denne måde samt fastholde fokus. Men jeg må erkende, at jeg er vild med det! Og jeg er meget overrasket over, hvor givende og lærerigt det indtil videre har været. Så jeg glæder mig meget til at lave de sidste opgaver.” (Ida Kanton, 2022)

*** "Jeg vil hjertelig anbefale AVG 120-timers kursus hos DOF Sandvig Folkeoplysning, da jeg har fået et godt online undervisningsforløb, hvor jeg selv kunne bestemme det timer jeg vil ligge til opgaverne på en dag og desuden det hurtige svar på opgaverne og hjælp fra underviseren undervejs. For mig var prisen og fleksibiliteten afgørende for at jeg valgte kurset her" (Raji, 2022)

*** "Skal du bruge dette kursus for at komme hurtigt videre til noget andet eller vil du blot have genopfrisket dine kompetencer inden for undervisning vil jeg klart anbefale dette kursus. Da det er et online kursus kan man lade sig undervise når man har tid og lyst, det ser jeg som en styrke fremfor et forløb som skal passe ind i en ellers stram kalender. Jeg glæder mig til at komme ud og bruge mine nye kompetencer (Kim Hammershøj, Formand Reddernes Fagforening 2023)