Forfatterkurser og skriveværksted

Mange har en ”forfatter i maven” og skriver til kommodeskuffen, og vil måske fortsætte med det, men andre vil også gerne se, om det kan blive til noget mere, eller måske bare være sammen med andre, der har samme interesse.

Ikke ret mange kan forsørge sig selv ved at være forfatter, men rigtig mange nyder at skrive og har stor glæde af det, og kan måske endda glæde andre, der vil læse det, de skriver.

Lyst til at arbejde med at skrive? – så er her en mulighed for at få støtte, inspiration, motivation og opleve samvær med andre med samme interesser.

Vi uddanner IKKE forfattere, men vi støtter og hjælper hinanden og inspirerer og deler vores egen viden til glæde for andre ved at trække på vores fælles ressourcer og kompetencer. Og måske udgiver vi også en fælles bog, som vi gjorde i 2020. ”Kalejdoskopet – digte, historier og eventyr for voksne”.

Vi arbejder med forskellige emner og temaer og mødes én gang om måneden, og der påtænkes ”lektier” i perioden i mellem, hvor vi bruger digital zoomundervisning som en mulighed.

  • Hvorfor skriver vi? - Hvordan skriver vi?
  • Hvordan udgiver vi?
  • Masser af skriveøvelser og inspiration

En del af undervisningen foregår på Zoom og resten fysisk i vores lokaler i Sandvig

Første gang er en gratis prøvetime, og du kan være med uanset, hvor du bor og uanset om du er en kommende forfatter, eller bare kan lide at skrive. Måske fordi du skal skrive noget til dine børnebørn. 

 

Forfatterskole og skriveværksted - med fysisk fremmøde kl. 13.00- 15.00  - 60 kr.

 

31. august 2022

16. september 2022

 

Forfatterskole og skriveværksted på zoom kl. 13.00 - 15.00 - 60 kr.

 

28. september 2022

 

Fortælleværksted - med fysisk fremmøde - kl. 13.00 - 15.00 - 60 kr. 

 

25. august 2022

6. september 2022

 

Løbende undervisning – på zoom

For yderligere oplysninger – tlf. 5599-7627 (bedst mellem kl. 8-10) eller tlf. 4042-6294

 

TILMELDING KLIK HER - eller send en mail direkte til info@sandvig-folkeoplysning.dk

Husk navn, adresse, postnr./by samt fødselsdato og skriv hvilket hold du ønsker at tilmelde dig til. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt  betalingsoplysning.