Holistisk livsstil - GRATIS foredrag

Kend din balance og få et bedre liv

“I løbet af de sidste syv år har jeg interesseret mig for holistisk livsstil og arbejdet med forskellige grene i den helhedsorienterede sundhedsverden. Holisme betyder netop helhedsforståelse og kan defineres i betydningen af, at der er ånd og bevidsthed bag alt. Menneske og natur er tæt forbundet og holisme betragtes som et energetisk livssyn.

Holistisk sundhed kan defineres som en filosofi af velvære som anser de fysiske, psykiske og åndelige aspekter af livet som tæt sammenkoblet og afbalanceret.
Med udgangspunkt i mig selv og min situation med en kronisk diagnose, vil jeg fortælle om, hvad holistisk livsstil er og hvilken stor betydning det har fået i mit liv.”

Anne Holde er familiekonsulent/socialrådgiver og forfatter til bogen “Hjertets forvandling- tårernes vækkeur.” Om sin egen vej med holistisk livsstil gennem en sclerose diagnose.


Fredag d. 25. marts kl. 16-17.30


Foredraget er en del af projektet BEVAR DIN MENTALE SUNDHED, der er støttet af Velliv Foreningen og er målrettet borgere, der døjer med mentale sundhedsudfordringer, samt personale, der arbejder med sårbare borgere på forskellige arbejdspladser og i frivillighedsorganisationer.

Formålet med projektet er at forebygge og modvirke ensomhed, angst, stress og depression gennem viden og værktøjer til at håndtere de forskellige udfordringer. Derudover oplyses der om aktiviteter og tilbud, man kan deltage i ved behov.Alle aktiviteter er gratis og foregår i DGI huset i VordingborgTilmelding først til mølle på info@sandvig-folkeoplysning.dk (husk navn og telefonnummer)