Udtalelser fra tidligere kursister

*** "Tak for de rosende ord i forbindelse med opgaven/ opgaverne, samt. en meget lærerig fjernundervisning".

*** "jeg har fået en langt større forståelse for hvordan man bliver en dygtig underviser, Særligt har jeg meget fokus på perception, og hvordan jeg ikke nødvendigvis skal pludre løs i flere timer, men formulere mig kort og præcist og dermed også uden unødvendige informationer"

*** "Jeg synes virkeligt jeg har lært en masse i dit kursus som jeg ikke lærte ved blot at læse bogen igennem første gang. Du har lavet nogle smaddergode opgaver som jeg har skulle tænke mig rigtigt godt over, og de har også fået mig til at se undervisningsgerningen som noget rigtigt sjovt og tilfredsstillende, hvor jeg før måske bare tænkte at ikke rigtigt betød så meget hvordan man serverede det (Jeg er jo vant til foredrag)".

***"Det har kort sagt været et fedt kursus, så mange tak igen for det :-)" (Bryan Schønecker)

*** "Fordelen ved fjernundervisning og ved det jeg laver lige nu, er at jeg kan komme i kontakt med dig hurtigt, selvom vi sidder flere km væk fra hinanden. Det er det bedste altid at være i kontakt uanset hvilken dag på måneden det er, er I altid hurtig til svare. Når det så er sagt så føler jeg at jeg lærer mere i fjernundervisning end jeg måske havde gjort fysisk på en skole og det er faktisk en meget positiv overraskelse". 

*** "Jeg vil meget gerne fortælle hvad jeg synes om forløbet. Det har været en ære at tage AVG forløbet hos jer, jeg har lært en hel masse fra både jer og fra bogen. Der hersker ingen tvivl om at fjernundervisning faktisk kan give gode og bedre resultater i forhold til det fysiske. Jeg skrev også tidligere at det er helt vildt hvor meget jeg har fået ud af undervisning igennem jer, det takker jeg jer for. I er klart det jeg meget gerne vil anbefale til andre - der gerne vil have et AVG forløb. Jeg roser jer ikke fordi jeg har fået besked på det, jeg roser jer fordi jeg inderligt mener det jeg skriver. Det er mig der takker for denne omgang, keep it, I er fantastiske❤️" (Salman, 2020)

*** "Ryddig oplegg med god mulighet for å styre tempoet selv. Men krever disiplin av kursisten for gjenomføring da det er mye stoff som skal gjenomgås, men bra kvalitet på stoffet".(Reidar Solaas, 2022)

*** "Du få her effektiv og professional undervisning med faglig og dygtigt lærere. Jeg har lært masser gode ting og har gennemført til planen. Jeg fik mange gode oplevelser. Det er venlige og søde lærere. Derfor anbefaler jeg jer at gå i gang" (Tahir, 2022)

*** "Gennemførte i løbet af 2022 kursus i voksenunderviser hos DOF Sandvig. Det har været et godt forløb og feedback og kontakt med underviser, som foregår via mail, har været rigtig god. Jeg underviser ofte mine kunder i brug af deres smartphone og der mange der glade for det. Med dette kursus har jeg har lært af formidle mig bedre til mine kunder. Samt vi samtidig er ved at forbedre kursus i brug af div. nye funktioner som vi har mange ønsker om. Rigtig godt kursus som kan tages i sin egen tid og det rart når man arbejder fuld tid og har en del andre ting som tager ens tid".  (Kim,  2022)

*** ”Jeg er enormt glad for at være kursist hos jer. Jeg må ærligt indrømme, at jeg til at starte med var lidt skeptisk ved tanken om et online forløb. Dels fordi jeg ikke har prøvet et online selvstudium før og fordi jeg var bekymret for, om jeg kunne lære på denne måde samt fastholde fokus. Men jeg må erkende, at jeg er vild med det! Og jeg er meget overrasket over, hvor givende og lærerigt det indtil videre har været. Så jeg glæder mig meget til at lave de sidste opgaver.” (Ida Kanton, 2022)

*** "Jeg vil hjertelig anbefale AVG 120-timers kursus hos DOF Sandvig Folkeoplysning, da jeg har fået et godt online undervisningsforløb, hvor jeg selv kunne bestemme det timer jeg vil ligge til opgaverne på en dag og desuden det hurtige svar på opgaverne og hjælp fra underviseren undervejs. For mig var prisen og fleksibiliteten afgørende for at jeg valgte kurset her" (Raji, 2022)

*** "Skal du bruge dette kursus for at komme hurtigt videre til noget andet eller vil du blot have genopfrisket dine kompetencer inden for undervisning vil jeg klart anbefale dette kursus. Da det er et online kursus kan man lade sig undervise når man har tid og lyst, det ser jeg som en styrke fremfor et forløb som skal passe ind i en ellers stram kalender. Jeg glæder mig til at komme ud og bruge mine nye kompetencer (Kim Hammershøj, Formand Reddernes Fagforening 2023)

***"Virkelig god underviser og rigtig hurtige tilbage meldinger når man sender opgaver eller
spørgsmål". Rasmus Andersen 2023

*** "Alle som underviser / er instruktører, burde have en Voksen pædagogisk grunduddannelse (VPGU), så man som underviser har teknikkerne til at give kursisterne den indlæringsform, som passer til den enkelte. Jeg kan kun varmt anbefale at tage en VPGU online gennem ”DOF - Sandvig Folkeoplysning”, da man her har mulighed for at følge kurset i sit eget tempo". Tim Lundby, (kommende jagttegnsunderviser 2023).

***"Tak for et rigtig godt forløb: Godt og inspirerende pensum, gode opgaver, og for en meget kompetent sparring og feedback på opgaver. Jeg er meget tilfreds med hele dette undervisningsforløb, og fleksibiliteten i den måde det kunne tilrettelægges på. Stor ros herfra". (Pernille Poulsen 2023)

***Det har været en kæmpe stor fornøjelse at være kursist/elev på fjernstudiet AVG. Jeg har sagt til så mange, at ønsker de den uddannelse, så er der ikke andre valg end at tage dem hos Jer. I er bare de BEDSTE!. (Anette Røper, Anæstesisygeplejerske, august 2023).

*** Jeg kan klart anbefale DOF Sandvig Folkeoplysnings AVG online forløb. Dygtige og empatiske vejledere, samt spændende og lærerigt undervisningsmateriale. Skønt at kunne studere når det passer ind i min hverdag, med arbejde og familie. Dejligt at vejledere kan honorere det tempo man ønsker for studiet. (Lene Bundgaard, indehaver af Bundgaard Rådgivning – Safe At Work, september 2023)

*** Jeg har taget mit AVG-forløb ved DOF Sandvig Folkeoplysning. Kurset og de opgaver jeg har fået stillet, har klædt mig solidt på til at fungere som voksenunderviser og samtidig givet mig indsigt i hvorledes jeg omsætter teorier til praksis i et undervisningslokale. Den fleksible online undervisningsmetode, har været afgørende for at jeg kunne gennemføre et AVG-forløb sideløbende med mit arbejde (Kim Carøe, marts 2024)

*** Stor anbefaling herfra. Rigtig gode undervisere som er gode til at give konkret og meningsfuld feedback. Her lærer man virkelig noget. Personligt har jeg fået rigtig gode redskaber til at kunne planlægge og udfører en spændende og motiverende undervisning, som også tager højde for elevernes forskellige indlærings behov. Tak for et spændende og meget lærerigt forløb. (Kristine Jensen, april 2024)

*** Et rigtig godt kursus til den nye såvel som den erfarne selvlærte underviser. Jeg har selv undervist flere gange før dette kursus og om end det er gået godt har det været intuitivt. Jeg underviste ud fra hvad der føles rigtigt. Nu ved jeg præcist hvorfor jeg gør som jeg gør. Jeg har fået et sprog og en særlig bevidsthed der kan gøre min undervisning mere skarp og målrettet og det er guld værd! Så tak til jer! (Michael Thorning, april 2024)