Lev livet godt og bæredygtigt

Leif Sønderberg Petersen fortæller om hvordan vi lever bæredygtigt og beskytter kloden og klimaet.

Mange ønsker at leve bæredygtigt, tage hensyn til klimaet og klodens sparsomme ressourcer. Men vi ved ikke altid hvordan, eller om det nytter noget. Vi stiller os selv spørgsmål som: Hvor finder jeg de klimavenlige varer? Hvordan sparer jeg på energi og vand? Er det nu, jeg skal droppe bilen? Skal jeg holde op med at flyve på ferie til de varme lande?

Foredraget giver den nyeste viden og masser af konkrete forslag til at leve bæredygtigt. Forslagene spænder vidt, lige fra hvad man kan gøre uden at rejse sig fra lænestolen, til at bruge sin fritid på bæredygtige, sociale aktiviteter.

Det er baseret på Leif Sønderberg Petersens nye bog ”LEV LIVET GODT OG BÆREDYGTIGT – 17 gode leveregler og 500 konkrete forslag til at leve et godt og bæredygtigt liv” og kommer ind på klimaforandringerne, som måske er et af de alvorligste problemer, som vi har stået overfor. Men at leve bæredygtigt handler ikke kun om klima. Bæredygtighed handler fx også om at købe bæredygtige varer, genbruge i stedet for at kassere, passe på naturens liv til lands og i havet, hjælpe de fattige og sultne, bidrage til ligestilling og mindske rovdriften på jordens ressourcer.

Foredraget giver gode forslag til hvordan hver enkelt person selv kan gøre en verden til forskel, når det handler om at være med til at skabe fremtidens bæredygtige samfund.

 

Foredraget afholdes i Sandvig 16. juni kl. 17.00-18.30

Pris kr. 90,-

 

Tilmelding og betaling senest 10. juni 2022

 

TILMELDING KLIK HER - eller send en mail direkte til info@sandvig-folkeoplysning.dk

Husk navn, adresse, postnr./by samt fødselsdato og skriv hvilket hold du ønsker at tilmelde dig til. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt  betalingsoplysning.

 

Om foredragsholderen

Leif Sønderberg Petersen har erfaring med bæredygtig udvikling opbygget gennem 30 års professionelt virke som bl.a. generalsekretær for World Energy Council og chefkonsulent for innovation, bæredygtig energi og klima hos Danmarks Tekniske Universitet. I 2017 startede han konsulentvirksomheden GOAL:SUSTAIN, der arbejder for en bæredygtig fremtid gennem FN’s verdensmål.