Gentagelse af familiemønster

Ligger det i vores dna at gentage et familie mønster? Fødes vi helt automatisk ind i den familie, som har det vi skal lære i dette liv? Er der en rød tråd?


En gentagelse af sidste års workshop, om familiemønstre, baseret på personlige erfaringer. 

"Første gang jeg skulle giftes, sad jeg på bryllupsdagen, i det helt store bryllups dress og ville absolut ikke giftes, nøjagtig som min mormor og min mor gjorde det før mig. Ikke at de sad i samme dress, men de fuldførte deres bryllup, som jeg, også med en mand de ikke ville have".


Hvad er det, der gør at vi gentager?


Ikke at jeg har den videnskabelige svar/opskrift på dette, men jeg har min helt egen konklusion, som jeg gerne vil dele ud af. Jeg gentog ovenikøbet en del af min egen mors sygehistorie, som ikke var den sjoveste del, hvorfor gjorde jeg så lige det?
Den del kommer jeg også ind over, samt øjenåbneren da jeg så dette mønster, og hvad jeg gjorde for at komme videre.


Ud over en god kop kaffe eller te, vil jeg tilbyde en meditation i siddende stilling, samt et forhåbentlig interessant oplæg og debat.


Jeg hedder Lene Holm, er 60 år og alternativ behandler, åndelig kirurgisk healer, spirituel mentor, forfatter, samt meget andet.


Oplægget foregår i Sandvig, Tangvej 11, 4735 Mern.


Fredag d. 3. marts kl. 13.00-15.30


Pris: 110 kr.


Tilmelding på mail info@sandvig-folkeoplysning.dk, oplys navn, fødselsdato, adresse, tlf.nr og mail, eller ring på tlf. 55997627 (bedst mellem kl. 8-10) eller tlf. 4042-6294.


Du er endelig tilmeldt når du har fået en bekræftelse og har betalt 110 kr. på mobil-pay 22551663 eller overført til bank Nordea 2426 6288314851 (husk at skrive titel på foredrag / kursus)