Dansk for voksne inkl. arbejdsopgaver

VÅDESKUDDET,

med øvelser.

En bog der har en spændende handling, som gør det lettere at holde fast i løsningen af de sproglige og grammatiske opgaver, der findes rundt om i teksterne. Vi kan læse om Jens, der begår en fejl i sin ungdom og hans kæreste samt nogle personer i det kriminelle miljø. Der kan blandt andet arbejdes med ordklasser, stavelsesdelinger, referatøvelser og diktater.

Pris: 130 kr. inkl. moms – ex. fragt

 

Den mystiske mand

med øvelser

Denne bogs opgaver er bygget op omkring nogle brudstykker fra en historie om en forfatter, der støder på en mystisk mand, der blev indledning til nogle meget ubehagelige oplevelser, som ændrede opfattelsen af hendes familiemæssige baggrund.

I slutningen af bogen er det muligt at læse hele historien.

I opgaverne arbejdes der især med ordklasser, forkortelser, ordenstal, alfabetets rækkefølge, ordsprog, arbejdstitler og områder.

Mange gode og varierende opgaver som supplerende materialer, samt frie arbejdsopgaver.

 

Pris: 130 kr. inkl. moms – ex. fragt

 

Læs – snak – skriv

Debat – tekster

Denne bog indeholder tekster med forskellige daglige udfordringer, som kan læses alene eller benyttes som oplæg til en snak, hvor bogen suppleres med forskellige opgaver, der giver mulighed for at arbejde med sproget.

 

Pris: 130 kr. inkl. moms – ex. fragt

 

Misbrugeren

med øvelser

Bogen er tænk som et supplerende materiale for unge og voksne ordblinde, der har lyst til at arbejde med emner, der giver stof til eftertanke og diskussion, samtidig med der arbejdes med sproget.

Der er opklarende spørgsmål, ordøvelser og forskellige grammatiske øvelser, der træner brugen af sproget og udvider ordforrådet.

Hvis der er behov for yderligere grammatisk træning, henvises der til ”Grammatik på dansk”

Bogen afsluttes med nogle øvelser, der forventes at være ”appetitvækker” til forlagets nye bøger om personlig udvikling.

 

Pris: 130 kr. inkl. moms – ex. fragt

 

Ordklasser

på den lette måde

Denne bog er opbygget med opgaver, der gør det enkelt og let at lære de forskellige ordklasser.

Der arbejdes med ordene og deres bøjningsmuligheder.

Udsagnsord – Navneord – Stedord – Tillægsord – Forholdsord

 

Pris: 130 kr. inkl. moms – ex. fragt

 

Salgsdirektørens hemmelighed

Bogen handler om flere personer, hvis liv flettes sammen.

Samuel, der har oplevet en social nedtur, men alligevel har det gode liv. En lille pige, der har en mor med problemer, og Bitten der arbejder som socialarbejder, samt en salgsdirektør, der har succes i sit arbejde.

Teksterne er benyttet i små og større sammenhæng, sammen med forskellige grammatiske opgaver. Træning i udvikling af ordforråd, diktater og forståelsesspørgsmål til teksterne.

 

Pris: 130 kr. inkl. moms – ex. fragt.