Blindtegningsviften

Kom og oplev Blindtegningsviften, som fortæller om din styrke til at nå dine mål og måske dit arbejde, din bolig, din kreativitet eller måske din kærlighed.


Anja, som står for undervisningen, arbejder med blindtegning og kort – og hvis du vil have numerologi indover, skal du fortælle det ved tilmelding og oplyse din fødselsdato.


Vi gennemfører med 8 deltagere. Fælles undervisning og hver deltager får 15 minutter hver, hvor du får svar på, ”hvor du står lige her og nu” og de næste 3-4 måneder, og hvis du vil have din numerologi skal du oplyse dit navn og fødselsdag ved tilmelding.


Tirsdag den 20. juni kl. 13-16 – 150 kr.


Undervisningen foregår i skolens lokaler – Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted – Tangvej 11A – Sandvig – 4735 Mern


Anja fortæller om sig selv.
Jeg er en kvinde på 48 gift har to børn og 4 bonusbørn og har hest, hund, kat, kaniner og bor på Lolland og en rigtig livsnyder. Jeg har arbejdet med det alternative siden 2012, hvor jeg tog mit første kursus dog er det mest blindtegning og kort jeg bruger og har derved lavet blindtegningsviften, som jeg har haft med på flere alternative messer.