Enneagrammet - en workshop med Katja Mikkelsen

Enneagrammet er et værktøj til at blive klogere på os selv og vores relationer.

 

Enneagrammet beskriver ni forskellige typer eller ni forskellige overlevelsesstrategier, som vi har tillært os fra vores helt spæde barndom. Disse typer og strategier kommer til at fastholde os i én måde at se os selv i livet på, og det kan begrænse os, eller vi oplever, at vi løber hovedet ind i den samme mur igen og igen.

 

Indsigten i enneagrammet og dermed os selv, åbner mulighed for at se nye perspektiver, og dermed smidiggøre os selv i livet og i relationer.

 

Denne eftermiddag giver indblik i, hvilke livsopfattelser der begrænser os, og hvordan vi kan kaste et andet lys på dem. Samtidig giver det også mulighed for et nyt blik eller øget forståelse af andre mennesker og deres mønstre.

 

Katja Kongstad Mikkelsen er certificeret Enneagram Practitioner og Enneagram Master. Dog er enneagrammet en stadig stor kilde til indsigt og visdom, så studiet fortsætter.

 

Katja bruger enneagrammets visdom i sit virke som Coach og underviser med særdeles gode resultater. Forståelsen af typer og strategier giver mulighed for yderst konkrete og tilgængelige værktøjer for den enkelte.

 

 

Tid: 24. maj 2023 - Fra kl. 13:00 til 16:00

 

Sted: Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted – Tangvej 11A – Sandvig – 4735 Mern

Pris: 150 kr.

Tilmelding: klik her hvis linket ikke virker så send en mail direkte til lone@lonerytsel.dk– eller ring på tlf. 40426294 – senest 17. maj 2023

Skriv navn, adresse, tlf. og fødselsdato og ENNEAGRAMMET