Styrk din mentale sundhed

Styrk din mentale sundhed er en selvhjælpsbog, der er tænkt som en hjælp til dig, der hver dag udfordres af stress, angst, depression, sygdom, smerter eller andet, og kan bruges som inspiration til dig, der arbejder med psykisk sårbare, forløb for sygdomsramte og måske savner inspiration til nye perspektiver i kunsten at styrke deres mentale sundhed. Eller bare for dig, der er nysgerrig efter at lære noget nyt omkring personlig udvikling.

Temaerne kredser om mestring af svære følelser, stress, sygdom, at være pårørende, holistisk livssyn, alternativ behandling, mental og fysisk sundhed, hvordan skrivning kan forløse svære tanker, at leve med sygdom, at være særligt sensitiv, antiinflammatorisk kost, tankens kraft, visualisering og meget mere, samt giver gode bud og løsninger på, hvordan man selv kan arbejde videre med sin egen udvikling.

Bogen er lavet i et samarbejde mellem foredragsholdere, forfattere og undervisere, der i 2021 deltog i et projekt om mental sundhed. Alle med en faglig baggrund og erfaring indenfor arbejdet med mental sundhed. De giver her hver deres bud på, hvad mental sundhed er for dem, samt gode råd, refleksioner og små øvelser til at mestre livet på godt og ondt.

 

Pris 85 kr. 

 

Bogen kan købes via lone@lonerytsel.dk eller bod.dk, saxo.com og hos boghandlere.