Intuitiv broderi - en workshop med Lisbeth Pedersen

Inspiration til fordybelse med en ekstra dimension på kreativ udfoldelse med nål og tråd.

Denne form for intuitiv broderi, giver dig ro og frihed til at skabe et personligt kreativt værk.

Det kan for eksempel være et billede – et kort – et bogmærke eller udsmykning på et stykke tøj, som du gerne vil forny. Selve processen udvikler sig i hyggelige omgivelser. Du vil opleve at blive inspireret af værker, som jeg har medbragt - og undervejs vejleder jeg dig.

Vi starter med en kort introduktion og gennemgang af nogle forskellige værker, som jeg har medbragt til dagen. Hvis du har et særligt stykke stof og ideer til et værk, skal du medbringe dette.

Ellers vil der være materialer i form af stof, farver og tråd, som du frit kan benytte.

 

Hvem er Lisbeth Pedersen?

 

Siden 2017 har jeg haft stor glæde af at arbejde med intuitivt broderi, som jeg nu er i gang med at supplere/raffinere med poetiske undertoner.

 

Ideen kom til mig, da jeg i mine gemmer fandt både brodertråd – arv fra min mor og mormor - og udtjente damaskduge.

 

I starten malede jeg med acryl-maling på stykker af damask, og broderede nogle engle, inspireret af bøger, som jeg havde læst. Sidenhen fandt jeg inspiration i naturen – blomster, træer, insekter m.v.

 

I denne periode var jeg ramt af stress, og jeg fandt stor glæde – og ikke mindst ro, i at fordybe mig i denne form for kreativitet. Tanken om at trådene var en del af min dna, gav også rigtig meget mening.

 

Førhen - og sideløbende har jeg beskæftiget mig med billedkunst – acryl, guache og olie-maling.

Med denne erfaring har jeg lavet workshops med intuitiv maling på lærred – for både individuelle grupper/personer – og som teambuilding for personer fra erhvervslivet.

 

Udover min livserfaring, er jeg oprindelig kontoruddannet, herefter har jeg haft en ca. 20-årig lang  karriere både herhjemme og i England, som selvstændig indretningsarkitekt.

Siden har jeg uddannet mig som certificeret coach. Med denne uddannelse, har jeg, som konsulent, arbejdet med forebyggelse af ensomhed. I denne periode, senest i 2014 har jeg taget kursus i Tarot-læsning, og bruger personligt kortene dagligt, og i coaching-sessions for individuelle personer.

 

Tid: 27.04.2023 - Fra kl. 10:30 til 12:30

 

Sted: Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted – Tangvej 11A – Sandvig – 4735 Mern

Pris: 95 kr.

 

Tilmelding: klik her hvis linket ikke virker så send en mail direkte til lone@lonerytsel.dk– eller ring på tlf. 40426294 - senest 20. april 2023

Skriv navn, adresse, tlf. og fødselsdato og INTUITIV BRODERI