Udgiv din egen bog

Drømmen om din egen bog hjemme på hylden, på E-reolen, til salg hos SAXO, Bog & Ide eller andet sted, kan begynde her og endda til meget små penge.

Dette er et kursus for dig, der ønsker den billige udgave, for at udleve drømmen om at udgive din egen bog, eller dig, der ønsker at lave en personlig gave i form af en fotobog, en familie fortælling, der går i arv, eller måske barnets første bog. Der er mange muligheder, bare du har  grundmaterialet, så får du hjælp til resten.

Vi bruger ikke eget cover, men benytter os af dem, der er gratis i programmet. Der er smartere modeller der kan tilkøbes hvis man ønsker dette, men ingen krav.

Du går hele vejen selv fra historie til udgivelse, dog kræver forløbet at du har din fortælling/historie liggende færdig som Word udgave, og at du har et færdigt produkt.

Har du en historie der endnu ikke er færdig, men gerne vil deltage, så opdigter vi een, som du så kan arbejde med, fra Word, til PDF fil, og videre ind i Books on Demand s program/hjemmeside. 

MEDBRING din egen bærbar (som skal indeholde Word) samt de billeder du ønsker med i din bog, og husk oplader. 

Info om underviser

Mit navn er Lene Holm Hansen, og jeg har selv udgivet 2 bøger (1 ude, og 1 på vej) igennem Books on Demand. Jeg har afholdt flere kurser i det at udgive sin egen bog, og vil guide dig gennem processen fra færdig historie til udgivelse, primært ud fra egen erfaring.

 

Pris kr. 90,-

 

Medbring gerne sutsko/tykke strømper og frokost. Der er gratis kaffe, the og lidt kage.

Husk din computer og evt. oplader

 

Kurset afholdes igen til marts 2023, skriv for nærmere info på info@sandvig-folkeoplysning.dk

 

TILMELDING KLIK HER - eller send en mail direkte til info@sandvig-folkeoplysning.dk

Husk navn, adresse, postnr./by samt fødselsdato og skriv hvilket hold du ønsker at tilmelde dig til. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt  betalingsoplysning.