Oder om alting - et autentisk og inspirerende foredrag

Inspiration til alle, der søger en mening med livet

 

Hør forfatteren Carsten Ulendorf, fortælle om sin rejse fra 2016 til nu for at finde meningen med livet … en mening, som han søger ved at skrive oder. En ode er et gammelt ord for et hyldestdigt.

Da den første folkepension kom ind på kontoen i 2016, kiggede Carsten Ulendorf tilbage på sit liv. Han havde været succesrig, selvstændig erhvervsdrivende det meste af livet, men alligevel virkede de mange arbejdsår ganske meningsløse. Så det besluttede han at gøre noget ved.

I de følgende to år spurgte han alle, han mødte, om de havde en idé om meningen med livet. Men ingen havde et svar, der stillede ham tilfreds, så han begyndte at skrive digte eller oder, som han kalder det, for at se, om han kunne finde den livsopgave, han længtes efter.

Det er siden blevet til 140 oder, der handler om ham selv, om universet og om det åndelige eller Gud, som nogen kalder det.

"Hver eneste ode har gjort mig en smule klogere på mig selv og på livet, siger Carsten Ulendorf. De hjalp mig med at komme videre og føle, at mit liv blev mere meningsfyldt. Og jeg mærker tydeligt, at fortællingen om den rejse og oplæsning af mine oder inspirerer andre til at forsøge at finde mere mening i tilværelsen … det er jo det, vi allesammen vil: Leve et meningsfyldt liv".

Carsten Ulendorf fortæller videre, hvordan spiritualitet ikke kan undgå at involvere tanker om en gud. I udgangspunktet var han ikke religiøs, men hans mange tanker overbeviste ham om, at der måtte være en form for åndelig verden … måske endda en gud. Men han stiller sig ikke op og fortæller andre, hvordan alting hænger sammen.

 

Foredrag i DGI-huset, Solbakkevej 42 i Vordingborg onsdag 4. oktober 2023 kl. 17-19.

 

Foredraget koster 60 kr., som også dækker kaffe og småkager.

Tilmelding til Sandvig Folkeoplysning på e-mail info@sandvig-folkeoplysning.dk eller telefon 4042 6294 eller på begivenheden på Facebook.

Hvis du vil se Carsten Ulendorfs oder, før du tilmelder dig foredraget, kan du se dem på ulendorf.dk

 

Carsten Ulendorf har udgivet to bøger med sine oder: ‘Oder om alting’ og ‘Sjæle rejser om natten’. Derudover laver han fotokunst til alle sine oder.