Kald det kærlighed

Medlemsmøde og gratis foredrag med Gitte Navne Gram Rasmussen

 

Tirsdag den 23. april 2024 kl. 13.00-14.30

 

Gitte Navne Gram Rasmussen er 61 år. Hun debuterede i november 2023 med kriminal-romanen Kald det kærlighed. 

 

Gitte har holdt oplæg om sit forfatterskab og sin bog på Næstved bibliotek, i Gigtforeningen i Vordingborg og Den Gule Stald i Kalvehave, og har deltaget på bogmessen i DGI Huset i Vordingborg 10. marts.

 

Hun er netop ved at lægge sidste hånd på en selvbiografi, som omhandler 13 års samliv og ægteskab med Palle, som døde kun 35 år gammel, efter at han blev smittet med hiv via sin blødermedicin. Det forventes, at selvbiografien bliver udgivet inden sommerferien 2024.

 

Om bogen Kald det kærlighed:

 

Bogen handler om Karsten, som er ejendomsfunktionær. Han har altid boet sammen med sine forældre i deres lejlighed og er meget ensom efter at begge forældre er døde. Han savner en kvinde at leve sammen med, men har svært ved at kontakte kvinder generelt.

 

Han begynder at stalke en ung kvinde, som bor i det ejendomskompleks, hvor han arbejder, men hun er ikke interesseret i Karsten, og da hun møder en anden mand, bliver det fatalt for hende.

 

Det er en bog, der  handler om ensomhed, afsavn og bristede drømme, og det er ikke en "happy-ending story".

 

Ved oplægget Tirsdag d. 23. april vil Gitte fortælle lidt om sin baggrund og om sin vej til at blive forfatter, og bogen vil være at købe for 110 kr. efter oplægget".

 

Tilmelding til Lone på mail lone@lonerytsel.dk senest d. 12. april 2024

Deltagelse forudsætter at du er medlem af vores forening, du kan blive medlem ved at tilmelde dig foredraget her, sende os en mail eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, på forsiden.