Fortæl dine livshistorier

Fortælleværksted indbyder til at fortælle livshistorier.

Du inviteres til at komme og fortælle en historie, som du selv vælger med udgangspunkt i et oplæg og nogle spørgsmål.

Det kan være en sjov eller en uhyggelig historie. Det kan også være nogle af dine egne erindringer. Måske nogle af dine barndomsoplevelser? Det kan også sagtens være en traumatisk oplevelse. Eller en fantasyhistorie. Du bestemmer selv.

Vi mødes, drikker en kop kaffe eller te og fortæller. Du får lov til at fortælle i højst 10 minutter, og alle kommer til orde.

Måske har du en historie, som du altid har haft lyst til at fortælle, men ikke har gjort tidligere. Så har du en mulighed for det her.

Det koster 80 kr.

Alle kan være med, og ingen historier er for dumme, farlige eller barnlige. Bare fortæl. Hvis du ikke selv synes, du er god til at fortælle historier, men gerne vil være med, kan du også læse op af din yndlingsbog.

Det foregår hos DOF-Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted – Tangvej 11A – Sandvig – 4735  Mern .

Skolen ligger et fantastisk dejligt sted, men det betyder også, at telefonforbindelsen ikke altid er optimal, så hvis du ikke kommer igennem første gang, så prøv igen senere eller send en mail. 

Lone Rytsel er forfatter og har skrevet de seneste mange år. Senest udgivet ”Lad pennen skrive” sammen med Lene Holm Hansen. Arbejder i øjeblikket med livshistorier.                                          

Tid: Tirsdag den 25. april 2023 kl. 13-15
Sandvig Folkeoplysning, Tangvej 11 A – Sandvig – 4735 Mern
Underviser: Lone Rytsel
Pris: 80 kr.

Tilmelding: klik her hvis linket ikke virker så send en mail direkte til lone@lonerytsel.dk– eller ring på tlf. 40426294 - senest 18. april  

Skriv dit navn, adresse, tlf. og fødselsdato