Visionboard med hjælp fra Tarot med Lisbeth Pedersen

Tarot består af 78 forskellige kort, - meget kort fortalt - en beskrivelse af hele universets *1. love, læresætninger, arketyper, **2. indre mesterskab, som afspejles af vigtige personer i vores liv samt ***3. symbolske gengivelser af livets muligheder og udfordringer .

Kortene har deres oprindelse i det gamle Ægypten og udspringer af en kombination af det gudelige, astrologiske og den jødiske Kabbalah - Livets Træ.

Kortene har gennem tiderne skiftet udseende og benyttelse, - og der er i dag mange forskellige udgaver at vælge imellem. Kortene er inddelt i: *1. Store Arkana 22 kort – **2. Hof kort 16 kort – ***3. Lille Arkana 40 kort.

Sammenfaldende med afslutning på min coachuddannelse i 2010, blev jeg for alvor ”draget” af Tarot - og jeg faldt for Alistair Crowley og Frida Harris udgave. I 2014 tog jeg på kursus hos den yderst erfarne tarotmester Ulrik Golodnoff, hvor jeg lærte de overordnede principper og tolkning af tarotkort - samt en grundig introduktion i at lægge og fortolke kortene.

Siden kurset, har jeg haft et dagligt ritual med at lægge ”dagens kort” og/eller et oplæg bestående af 4 kort. Her benytter jeg alle 78 kort. Ud over dette, har jeg brugt og bruger stadig flittigt nettet, anskaffer flere bøger, som jeg studerer og holder mig til, når jeg laver oplæg.

Frem til i dag - og i flere år har jeg lavet oplæg for klienter. Oplæggene giver mening, - guider en vej til forståelse og selvudvikling for den enkelte person og et ligeværdigt coachingredskab for mig. Igennem de seneste år, har jeg haft et særligt fokus på Store Arkana. Udover at have fortolket mine egne 22 illustrationer, har jeg fundet mening med at bruge disse på min egen og klienters ”skæbnevej” og aktuelle ståsted. Ved hjælp af Skæbne/Livtidskort og Vækstkort, giver disse kort et overblik over og et fundament for, hvad den enkelte person har af ”gaver og udfordringer” i livet.

Vigtigt er det at fortælle, at jeg og min erfaring siger, at min lære og erfaring siger, at alle 78 kort er positive. I samme forbindelse er det også vigtigt at påpege at intet kort kan tolkes som hverken død eller ulykke. Så her er det nødvendigt at nævne, at der blandt de 22 kort findes kortet ”13. Død”. Kortet tolkes – som ”positiv forvandling”.

Vi skal i dag arbejde med visionboard – et kreativt udtryk for vores ønsker for 2023. Til dette har jeg blandt de 22 kort Store Arkana - forberedt jeres individuelle og personlige vækstkort, beregnet ud fra jeres fødselsdage. Dette er ment som en hjælp til at fokusere på, hvad og hvordan jeres personlige visionboard kan udtrykke sig. I får udleveret et ark med min illustration, – tolkning af gaver/udfordringer, - samt et bud på positive mantras/affirmationer til jeres personlige vækst for 2023. Til brug for den kreative udfoldelse vil der være akvarelpapir (A-3) - en del magasiner/brochurer - samt lidt maling og farver. Og/men du er også meget velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Tid: 04.05.2023 - Fra kl. 10:30 til 12:30

Sted: Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted – Tangvej 11A – Sandvig – 4735 Mern

Pris: 95 kr.

Tilmelding: klik her hvis linket ikke virker så send en mail direkte til lone@lonerytsel.dk– eller ring på tlf. 40426294 - senest 27. april 2023

Skriv navn, adresse, tlf. og fødselsdato og TAROT