Trivsel trods udfordringer - GRATIS foredrag

En af de helt store udfordringer, livet kan byde os, er alvorlig sygdom - vores egen eller vores kæres. Det er nemt at fokusere på alt det, der er svært, men for at trives må man øve sig i at finde plads til det, der stadig kan være godt - både under ”udredningen,” og når sygdommen er konstateret.

 

Mona Hvid kender til at arbejde med at skabe et sundt liv trods sygdom, og Marie Lenstrup har arbejdet med egenomsorg i sit liv som pårørende. Sammen inspirerer de til, hvordan man kan finde trivsel og det bedst mulige liv - uanset, om det er sygdom eller noget andet, der udfordrer trivslen.

 

Torsdag d. 21.  april 2022 kl. 16.30-18.30

 

 

Foredraget er en del af projektet BEVAR DIN MENTALE SUNDHED, der er støttet af Velliv Foreningen og er målrettet borgere, der døjer med mentale sundhedsudfordringer, samt personale, der arbejder med sårbare borgere på forskellige arbejdspladser og i frivillighedsorganisationer.

Formålet med projektet er at forebygge og modvirke ensomhed, angst, stress og depression gennem viden og værktøjer til at håndtere de forskellige udfordringer. Derudover oplyses der om aktiviteter og tilbud, man kan deltage i ved behov.

 

Alle aktiviteter er gratis og foregår i DGI huset i Vordingborg 

 

Tilmelding først til mølle på info@sandvig-folkeoplysning.dk (husk navn og telefonnummer)