Forfatter- og skriveværksted

Mange har en ”forfatter i maven” og skriver til kommodeskuffen, og vil måske fortsætte med det, men andre vil også gerne se, om det kan blive til noget mere, eller måske bare være sammen med andre, der har samme interesse.

Ikke ret mange kan forsørge sig selv ved at være forfatter, men rigtig mange nyder at skrive og har stor glæde af det, og kan måske endda glæde andre, der vil læse det, de skriver.

Lyst til at arbejde med at skrive? – så er her en mulighed for at få støtte, inspiration, motivation og opleve samvær med andre med samme interesser.

Vi uddanner IKKE forfattere, men vi støtter og hjælper hinanden og inspirerer og deler vores egen viden til glæde for andre ved at trække på vores fælles ressourcer og kompetencer. Og måske udgiver vi også en fælles bog, som vi gjorde i 2020. ”Kalejdoskopet – digte, historier og eventyr for voksne”.

Vi arbejder med forskellige emner og temaer og mødes én gang om måneden, og der påtænkes ”lektier” i perioden i mellem, hvor vi bruger digital zoomundervisning som en mulighed.

  • Hvorfor skriver vi? - Hvordan skriver vi?
  • Hvordan udgiver vi?
  • Masser af skriveøvelser og inspiration

En del af undervisningen foregår på Zoom og resten fysisk i vores lokaler i Sandvig

Første gang er en gratis prøvetime, og du kan være med uanset, hvor du bor og uanset om du er en kommende forfatter, eller bare kan lide at skrive. Måske fordi du skal skrive noget til dine børnebørn. 

 

Vi afholder løbende nye kurser, skriv for nærmere info.

 

For yderligere oplysninger skriv til lone@lonerytsel.dk – eller ring på 40426294 (bedst mellem kl. 8-10)