Kom i gang med at skrive din livshistorie

Gør drømmen til virkelighed

Dette kursus er for dig, der har besluttet, at det er NU, du seriøst vil i gang med at skrive noget af din livshistorie.

På kurset lærer du at skabe rammen for din skrivning. Du finder frem til, hvordan DU skal arbejde for at komme i mål bl.a. ved at skabe en klar intention og få styr på dine skrivevaner. Og hvis du ikke allerede ved det, så opdager du, hvordan skrivning styrker din mentale sundhed.

Igennem arbejdet med at skrive en bid af din livshistorie vil behovet for at lære nogle teknikker til at skrive dukke op. Det arbejder vi med på selve kurset, og du vil arbejde også med det mellem de fire kursus dage.

Forfattere, der sidder i sit lønkammer som den ensomme ulv, kommer meget sjældent i mål. De fleste, der skriver, har brug for fællesskaber, for at holde dampen oppe. Vi har brug for at dele vores succeser og bespænd, brug for sparring og inspiration, derfor handler kurset også om, hvordan man kan skabe (nye) fællesskaber om sin skrivning.

Mange skuffer er fyldt med halv- og helfærdige skriverier, og det er måske meget godt, men på dette kursus får du redskaber til at gå hele vejen, så du kan afslutte dit skriveri med det produkt, som du ønsker – og du lærer, hvordan du efterfølgende kan lave en bog til en meget billig penge.

 

Et forløb på 4 kursus dage i august-november - samlet pris kr. 850,-

28. august - 18. september - 2. oktober - 6. november 2024

Alle dage kl. 13.00-16.00

De to første gange, og den sidste gang mødes vi i DGI-huset, Solbakkevej 42, 4760 Vordingborg.  
På modul 3 mødes vi online (og har du ikke prøvet det før, så lærer du det)

 

Modul 1: Hvorfor skrive? Hvor stort et brød vil du slå op? Skrivevaner 

Modul 2: Den levende fortælling 

Modul 3: At arbejde med håndværket at skrive 

Modul 4: Introduktion til det færdige produkt – fællesskab fremover

 

Underviserne Mona Hvid og Lone Rytsel er begge garvede undervisere og har erfaringer med at skrive fag-, skønlitteratur og livshistorier.

 

Skriv til Mona mona@monahvid.dk eller Lone på lone@lonerytsel.dk for nærmere info.

Tilmelding efter først til mølle – der er max 10 pladser.