Yin yoga

Slip stress og smerter og nyd et frirum med stille tid og fordybelse, hvor du blidt guides igennem øvelser, primært i yin yoga som er en mere stille yogaform, men også lidt mere styrkende og dynamiske øvelser fra hatha yoga, samt mindfulness, afspænding og åndedrætsteknikker.

Yin yoga er en blid og meditativ yogaform som kan være med til at:

  • Strække og blødgøre bindevæv og muskler, styrke led og skabe mere mobilitet
  • Påvirke kroppens evne til at give slip på spændinger og stagnation
  • Berolige nervesystem og åndedræt, og dermed virke stressreducerende
  • Skabe mere energi og bedre flow i kroppen generelt 

De lange stræk og rolige overgange med fokus på mentalt nærvær og den nænsomme tilgang til krop, tanker og følelser, skaber plads til at krop og sind kan finde ro og lettere kan slippe såvel psykiske spændinger og fysiske spændinger og dermed reducere spændingsrelateret smerte.

De fleste stillinger foregår liggende eller siddende og kombineres med balancetræning, åndedrætsøvelser, afspænding og mindfulness. 

Du vil på kurset lære nogle af de grundlæggende principper og stillinger indenfor særligt yin yoga og mindfulness, og få en forsmag på, hvordan du selv kan tilrettelægge egne træningsforløb hjemme efter endt forløb.

Kurset er for alle - begyndere og øvede

Næste kursus afholdes til maj, skriv for nærmere info på info@sandvig-folkeoplysning.dk

 

Underviser

Tine er uddannet yogalærer i Yin- og Hatha yoga, samt mindfulness- og pilatesinstruktør, og har i mange år undervist og arbejdet med træning og sundhed, samt coaching og stresshåndtering. 

Vi afholder løbende workshops i bl.a. DGI huset i Vordingborg, både som eneundervisning og på hold, samt kører ud til private og virksomheder.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere så skriv på info@sandvig-folkeoplysning.dk.

 

Tine Rytsel

Tine Rytsel