Yin yoga

Nyd et frirum med stille tid og fordybelse, hvor du blidt guides igennem øvelser fra yin yoga, meditation, afspænding og åndedrætsteknikker.

Yin yoga er en blid og meditativ yogaform som:

  • Strækker og blødgører bindevæv og muskler, styrker led og skaber mere mobilitet
  • Påvirker kroppens evne til at give slip på spændinger og stagnation
  • Beroliger nervesystem og åndedræt, og kan virke stressreducerende
  • Skaber energi og bedre flow i kroppen. 

De lange stræk og rolige overgange med fokus på mentalt nærvær og den nænsomme tilgang til krop, tanker og følelser, skaber plads til at krop og sind kan finde ro og slippe såvel fysiske som psykiske spændinger.

De fleste stillinger foregår liggende eller siddende og kombineres med åndedrætsøvelser, afspænding, meditation, og mindfulnessøvelser. Stillingerne holdes som udgangspunkt i 3-5 minutter.

Du vil på kurset lære nogle af de grundlæggende principper og stillinger indenfor yin yoga, og hvordan du selv kan tilrettelægge egne træningsforløb hjemme også efter endt forløb.

Kurset er for alle - begyndere og øvede

Underviser er uddannet yogalærer i Yin- og Hatha yoga, samt mindfulness- og pilatesinstruktør, og har i mange år undervist og arbejdet med coaching, stresshåndtering samt træning og sundhed.

 

Skriv for kommende datoer og arrangementer på info@sandvig-folkeoplysning.dk

 

TILMELDING KLIK HER - eller send en mail direkte til info@sandvig-folkeoplysning.dk

Husk navn, adresse, postnr./by samt fødselsdato og skriv hvilket hold du ønsker at tilmelde dig til. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt  betalingsoplysning.