Forfatter- og skriveværksted

Mange har en ”forfatter i maven” og skriver til kommodeskuffen, og vil måske fortsætte med det, men andre vil også gerne se, om det kan blive til noget mere, eller måske bare være sammen med andre, der har samme interesse.

Ikke ret mange kan forsørge sig selv ved at være forfatter, men rigtig mange nyder at skrive og har stor glæde af det, og kan måske endda glæde andre, der vil læse det, de skriver.

Lyst til at arbejde med at skrive? – så er her en mulighed for at få støtte, inspiration, motivation og opleve samvær med andre med samme interesser.

Vi uddanner IKKE forfattere, men vi støtter og hjælper hinanden og inspirerer og deler vores egen viden til glæde for andre ved at trække på vores fælles ressourcer og kompetencer. Og måske udgiver vi også en fælles bog, som vi gjorde i 2020. ”Kalejdoskopet – digte, historier og eventyr for voksne”.

Vi arbejder med forskellige emner og temaer og mødes én gang om måneden, og der påtænkes ”lektier” i perioden i mellem, hvor vi bruger digital zoomundervisning som en mulighed.

  • Hvorfor skriver vi? - Hvordan skriver vi?
  • Hvordan udgiver vi?
  • Masser af skriveøvelser og inspiration

En del af undervisningen foregår på Zoom og resten fysisk i vores lokaler i Sandvig

Første gang er en gratis prøvetime, og du kan være med uanset, hvor du bor og uanset om du er en kommende forfatter, eller bare kan lide at skrive. Måske fordi du skal skrive noget til dine børnebørn. 

 

Vi afholder løbende nye kurser, skriv for nærmere info.

 

For yderligere oplysninger – tlf. 5599-7627 (bedst mellem kl. 8-10) eller tlf. 4042-6294

 

TILMELDING KLIK HER - eller send en mail direkte til info@sandvig-folkeoplysning.dk

Husk navn, adresse, postnr./by samt fødselsdato og skriv hvilket hold du ønsker at tilmelde dig til. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt  betalingsoplysning.

SKRIV BØRNEBØGER SAMMEN MED LAURA HELENA PIMENTEL DA SILVA

Sandvig Folkeoplysning tilbyder også andre tilbud som denne. 

 

Men da det er interessegruppen stORDstrømmen, som der står for kurset, kræver det medlemsskab. 

 

Og hvordan bliver man så det? 

 

Man nyder at skrive, har måske altid gjort det, man er måske forfatter, også selv om man endnu ikke har udgivet noget. Det koster kun 200 kr. om året og der foregår mange spændende ting i foreningen. Kontakt Lone Rytsel og hør nærmere. 

 

Tlf 40426294 og lone@lonerytsel.dk 

 

SKRIV BØRNEBØGER SAMMEN MED LAURA HELENA PIMENTEL DA SILVA - onsdag 22. juni kl. 10-13 - DGI Huset i Vordingborg.

Laura fortæller:

Bøger har altid været en stor del af mit liv. Jeg har læst og skrevet, siden jeg var barn. Min debutbog udkom i maj 2018. Siden er det gået stærkt. Jeg har udgivet yderligere otte bøger i eget navn - herunder fire børnebøger - bidraget til et par antologier og været ghostwriter på to bøger.

Jeg har flere bestsellers bag mig og driver i dag mit eget forlag, Forlaget Leitura, og arbejder derudover som forfatter, foredragsholder og manuskriptkonsulent.

Privat er jeg gift og mor til fire drenge.

Med workshoppen bliver du klædt på til at skrive markedets næste gode børnebog.

Jeg giver dig effektive værktøjer til at komme i gang med at skrive og vejleder dig i at skrue en spændende historie sammen.

Dagen byder på forskellige praktiske øvelser, og vi kommer særligt til at arbejde med den gode idé, plot, målgruppe, dialog, komposition, genre(r) og manuskript optimering.

Alle er velkomne, men det er en fordel, at du har erfaring med at skrive.

Medbring egen computer, notesblok, kuglepen og et viskestykke, som vi skal bruge i en øvelse.

Der er allerede 6 tilmeldte. For at være sikker på en plads, anbefaler jeg, at beløbet på 200 kr. betales så hurtigt som muligt på - 0712 - 6277106254 - så du er sikker på at få en plads.