Sommer yin yoga i juni måned

Nyd et frirum med stille tid og fordybelse, hvor du blidt guides igennem øvelser fra yin yoga, meditation, afspænding og åndedrætsteknikker.

Yin yoga er en blid og meditativ yogaform, der blidt strækker og styrker bindevæv, muskler og led, samt påvirker sindets og kroppens evne til at give slip på spændinger og stagnation. Yin yoga beroliger nervesystem og åndedræt, og arbejder med blidt at blødgøre bindevæv, og skabe mere energi og flow i kroppen. 

Yin yoga kan virke stressreducerende pga. den beroligende effekt på nervesystem og åndedræt. De lange stræk og rolige overgange med fokus på mentalt nærvær og den nænsomme tilgang til krop, tanker og følelser, skaber plads til at krop og sind kan finde ro og slippe såvel fysiske som psykiske spændinger.

De fleste stillinger foregår liggende eller siddende og kombineres med åndedrætsøvelser, afspænding, meditation, og mindfulnessøvelser.

Kurset er for alle

 

Tirsdag d. 28. juni kl. 10.30-12.00 i DGI huset i Vordingborg

Kr. 60,-  

 

Beløbet kan betales kontant eller på mobilepay 2620-9967 samme dag.

 

Der er yogamåtter i salen, men medbring gerne eget udstyr og et par tæpper.

 

Underviser er uddannet yogalærer i Yin- og Hatha yoga, mindfulness- og pilatesinstruktør, og har i mange år undervist og arbejdet med coaching, stresshåndtering samt træning og sundhed.

 

TILMELDING KLIK HER - eller send en mail direkte til info@sandvig-folkeoplysning.dk

Husk navn, adresse, postnr./by samt fødselsdato og skriv hvilket hold du ønsker at tilmelde dig til. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt  betalingsoplysning.